Kaiken takana on nainen…

… ja niin on myös tämän taloprojektin.

Taloprojektimme sai alkunsa noin vuosi sitten kun aloin pehmittää miestäni idealla omakotitalosta. Silloinen asuntomme oli käynyt pieneksi, se kaipasi pientä pintaremonttia ja olin kyllästynyt asumaan riitaisassa taloyhtiössä. Lisäksi pyykkitelineen pyöriminen olohuoneen lattialla oli vuosien saatossa ärsyttänyt mieltäni niin paljon, että jo sen ongelman ratkomiseksi olin valmis isoonkin muutokseen :).

Vaihtoehtoina meillä oli ostaa uudempi ja isompi asunto tai rakentaa oma. Viimeinen vaihtoehto alkoi tuntua ainoalta vaihtoehdolta, kun katsastimme uusien asuntojen tarjontaa: pohjat eivät olleet toimivia, pihat olivat postimerkin kokoisia, sisustusmateriaalit eivät ihan napanneet ja näistä kaikista pienistä puutteista saisi maksaa ison hinnan. Kaiken lisäksi omakotitalon ostaminen tuntui isolta riskiltä. Sitä kun ei voi tietää, missä kohtaa rakennuttaja on oikaissut päästäkseen nopeammin maaliin.

Olin myös aiemmin päästänyt itseni rakastumaan moderneihin hirsitaloihin.

Onneksi mieheni ymmärsi kaiken tämän ja suostui lähtemään yhdessä projektiin, vaikka hän on kaukana stereotyyppisestä miesrakentajasta. Hänen ainoa edellytys taloprojektille oli se, että se toteutetaan ns. avaimet käteen toimituksena. Meidän aika tai osaaminen ei riitä muuhun. Vastuullemme jäi siis vain… pitkä lista muita vastuita joihin pääsette blogin myötä tutustumaan 😊.

Keväällä katsoin herkeämättä Espoon tonttitarjontaa ajatuksella, miten nämä voi olla näin kalliita! Onneksi yhtenä lauantaiaamuna viimein nappasi. Iltapäivällä olimme jo jättäneet tarjouksen ja seuraavana päivänä tarjous hyväksyttiin. Tästä alkoi yli vuoden mittainen projekti, jonka lopussa häämöttää yhteen tasoon rakennettu moderni hirsitalo. Tervetuloa matkalle mukaan :)!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: