Täydellinen jakkara saarekkeen parina

28.8.2020 Yhteistyö Veke.fi

Saarekkeet ovat tämän päivän keittiösuunnittelussa yleistyneet paljon, ja niistä on muodostunut keittiön keskipisteitä. Sen ympärille keräännytään tekemään ruokaa ja seurustelemaan. Saarekkeen päälle on helppo kattaa juhlaruoat, jolloin ruokapöytä ei turhaa täyty. Kun saarekkeeseen yhdistää baarijakkarat, voidaan sen äärellä myös syödä tai lukea aamun lehdet.

Mattamusta keittiö, kvartsitaso ja vaaleat puiset baarijakkarat ovat klassinen tyylikäs yhdistelmä

 

Baarijakkarat saarekkeen kaverina

Baarijakkarat ovat toimivia niin saarekkeen kuin korkean työtason äärellä. Jakkarat sopivat hyvin pieneen tilaan ja tarvittaessa toimivat sivupöydän kanssa ruokapöydän korvikkeena. Ne tuovat myös lisää istumatilaa, jos suurempi seurue on kylässä. Halusimme keittiön saarekkeen toteuttaa niin, että tason alle mahtuu sijoittamaan jakkaran ja niissä on mukava istua miten päin tahansa. Kun baarijakkarat eivät ole käytössä, saa ne työnnettyä saarekkeen tason alle pois tieltä.

IMG_4411

Arjessa baarijakkaroista syödään aamupalaa sekä iltapalaa. On myös ihanaa istua ja seurustella jakkaralla samalla kun toinen kokkaa ruokaa.

 

Miten valitsimme tyyliin sopivat baarijakkarat?

Tyyliltään baarijakkaran tuli sopia osaksi keittiömme muuta sisustusta: mattamustat keittiön kalusteovet, marmorikuvioitu kvartsi sekä tammiparketti. Mieheni ei halunnut selkänojia, sillä jakkaroissa piti pystyä pyörähtämään ympäri. Toinen hänen toiveistansa oli jakkaran jalkatuki, joka ei saanut olla liian ohut. Omat kriteerit liittyivät taas kestävyyteen ja ulkonäköön. Halusin tuolien olevan aitoa puuta ja tyyliltään skandinaavista. Näillä toivein etsimme verkkokaupasta sopivia yksilöitä.

Löysimme etsimämme baarituolin Veke.fin laajasta baarituolien valikoimasta. Hanks K:n ZigZag tuoteperheeseen kuuluvat baarijakkarat ovat valmistettu massiivipuusta. Puuvaihtoehtoina meillä oli valkolakattu saarni tai tammi. Puntaroin pitkään, kumpi näistä sopisi paremmin meidän keittiömme värimaailmaan. Onneksi valitsimme saarnin, vaikka parkettimme on tamminen. Tamminen jakkara olisi ollut liian tumma. Saarni on kaunis vaalea puu, joka sopii yllättävän hyvin yhteen eri puuta olevan parkettimme kanssa. Istuinmukavuutta tuovat nahkaiset irtopehmusteet.

Hans K ZigZag baarijakkarat ovat 63cm korkeat. Saarekkeen taso on 89cm korkea ja 31cm syvä, joten polville jää hyvin tilaa saarekkeen alla. Baarijakkaroita on mahdollista saada myös matalampina, 47cm korkeina. Muutaman kuukauden käytön jälkeen voin todeta, että jakkara oli loistava valinta. Lapset eivät suostu aamupalaa muualla enää nauttimaan 😀 taitaa olla aika laittaa Stokke myyntiin.

     Hans K ZigZag jakkarat ovat modernin pelkistettyjä ilmeeltään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: